top of page

POWDERBROWS

Powderbrows is een semi-permanente make-up techniek. Je krijgt het effect van een wenkbrauw die met poeder werd ingekleurd. 

- Blijft 12 tot 24 maanden mooi
- Geschikt voor ieder huidtype
- Geschikt voor iedere leeftijd vanaf 18 jaar. 

Permanente make-up is niet mogelijk bij zwangerschap of borstvoeding.

We starten altijd met uittekenen van je wenkbrauwen zodat je op de voorhand de vorm kan zien. De powderbrows worden machinaal geplaatst. De gebruikte naalden zijn uiteraard steeds nieuw en steriel.  We gebruiken verdoving zodat de behandeling heel goed te verdragen is.  

Kom je voor de eerste keer voor powderbrows? Dan bestaat je behandeling uit een eerste plaatsing en een touch-up binnen de 10 weken. 

Prijs: €299,- inclusief touch-up

Touch-up na:
6 maanden: €75,-
12 maanden: €125,-
24 maanden: €199,-
we doen enkel touch-ups op werk van Polished

Powerbrows: Over

WERK VAN POLISHED

Elke Tuteleers

Powerbrows: Portfolio

GRIJZE WENKBRAUWEN

Powderbrows kunnen in de loop der jaren vergrijzen. Dit kan gebeuren door het gebruikte pigment, door de diepte waarin gewerkt werd, door te veel blootstelling aan zon en door levensstijl. 

Bij sommige huiden ontkomen we daar niet aan. 

Door gebruik van de juiste kleuren kunnen we deze grijze achtergrond neutraliseren en je wenkbrauwen opnieuw een prachtige kleur geven.

Heb je elders je powderbrows laten plaatsen en zijn ze grijs geworden? Bij een nieuwe plaatsing door Polished is de grijscorrectie inbegrepen. 

2020-10-07 17_34_06.491+0200.jpg
Powerbrows: About
2022-03-03 12_21_21.529+0100.jpg

VOOR IEDERE HAARKLEUR

Powderbrows zijn geschikt voor iedere haarkleur. Van de lichtste blondines tot pikzwart, we kunnen een kleur samenstellen die jouw gezicht nog mooier maakt. 

Meteen na plaatsing zijn je wenkbrauwen wat donkerder en harder. Tijdens de genezing verzachten ze iedere dag. Het is ook normaal dat je wenkbrauwen de eerste dagen wat warmer lijken dan bedoeld. Dit komt omdat ze koeler worden tijdens het genezingsproces en we spelen daar alvast op in. 

Powerbrows: Welcome
20210812_152120.jpg

VOLLEDIGE BROWMAPPING

Voor we ook maar één naald vastnemen worden je wenkbrauwen gemeten, getekend en aangepast aan jouw gezicht en wensen. Je weet op voorhand in welke vorm je wenkbrauwen zullen genezen. Geen freestyle of verrassingen bij Polished.

De vorm van je nieuwe wenkbrauwen bespreken we samen. We kijken naar je botstructuur, eventuele lift van je ogen, hoe je spieren werken, de stand van je ogen, jouw wensen,... 

Powerbrows: Welcome
Collage 2019-07-04 17_04_42.jpg

NIEUW VORM

Met powderbrows kunnen we je eigen vorm helemaal aanpassen. 

Te veel geëpileerd in het verleden? Dunne wenkbrauwen van jezelf? Een litteken? Afhangende wenkbrauwen  die je wil laten liften? Er is veel mogelijk afhankelijk van de vorm van je ogen, wenkbrauwen en je botstructuur. 

Powerbrows: Welcome
Collage 2022-02-19 16_20_20.jpg

HEB JE AL POWDERBROWS VAN EEN ANDER SALON?

Als je al powderbrows hebt en die wil laten bijwerken door Polished contacteer je ons eerst op 015/68.11.38 of info@polished.be zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is. 

Mogelijk zijn er kleurcorrecties nodig en dan passen we de afspraken daar op aan. 

We kunnen je wenkbrauwen breder of langer maken. Ze kunnen donkerder. Rode of grijze verkleuringen kunnen we aanpassen. 

Als je van een ander salon komt kan je geen touch-up boeken. Je eerste afspraak is dan altijd een nieuwe plaatsing. 

Powerbrows: Welcome
Collage_2022-07-30_14_34_17.jpg

NOOIT TE FEL

Sommige mensen zijn ongerust dat hun nieuwe wenkbrauwen te fel zouden zijn. Hier hoef je je zeker geen zorgen over te maken. 

Bij de eerste plaatsing werken we eerder naar de voorzichtige kant. Iets korter, iets smaller, iets lichter,... we kunnen altijd feller gaan bij de touch-up. 

Meteen na de plaatsing kunnen je wenkbrauwen donkerder en dikker lijken dan ze zullen genezen. In de loop van dagen en weken neemt dit snel af. 

We kunnen zeer licht werken om zo een ideale match te krijgen met je haarkleur en huidskleur. 

Powerbrows: Welcome
20211201_170047.jpg

GEEN HARDE RANDEN

We werken met een pixeltechniek waardoor je wenkbrauwen geen harde randen hebben. 

Door deze techniek faden je wenkbrauwen zachtjes uit richting de neus. Dit geeft een mooi naturel effect. 

Tijdens de genezing verzachten de pixels tot een lichte schaduw. 

Powerbrows: Welcome
20220226_094410.jpg

GENEZING

Het genezingsproces is anders voor iedereen. Dit is het meest waarschijnlijke scenario maar het hoeft niet zo te gaan.

Dag van de behandeling: je wenkbrauwen zijn donker en gezwollen. 
Dag 1: Mogelijk sta je op met wenkbrauwen die nog erg donker en gezwollen zijn. Dit neemt snel af in de loop van de dag.

Dag 2/3: Je begint korstjes te krijgen. 

Dag 4/7: De korstjes beginnen los te komen. Trek ze zeker niet los want zo verleng je het genezingsproces en kan je vlekken veroorzaken. 

Dag 8/14: Als de korstjes los komen is de huid eronder vaak erg licht van kleur, bijna alsof er geen powderbrows gezet zijn. 

Week 3 tot 6: Je wenkbrauwen zijn oppervlakkig genezen. In de huid blijven ze echter nog verder genezen. In de loop van de weken zal je kleur ook stilaan terugkomen. 

Powerbrows: Welcome
20220319_111230.jpg

FIJNE CONTOUR

Het eerste dat we pigmenteren is de contour. Onder we wenkbrauw strak voor een mooi afgelijnde vorm. Boven de wenkbrauw minder benadrukt voor een naturelle fade naar boven toe. 

Door deze contour kunnen we vervolgende de wenkbrauw mooi inkleuren. 

Powerbrows: Welcome
bottom of page